Adreça

Avinguda Castell d’Aro, 101
Platja d’Aro, 17250 GIRONA

Horari Oficina

dl. a dv. 09:00 – 13:00 h
15:00 – 19:00 h

Tel. contacte

+34 972 819 674
+34 607 262 410

Excavacions Raimon

Excavacions

i moviments de terra

Contacte

Avinguda Castell d’Aro, 101
Platja d’Aro, 17250 GIRONA

(+ 34) 972 819 674

info@excavacionsraimon.com

Excavacions i moviments de terra

Abans de fer qualsevol mena d’obra de gran envergadura, són essencials els treballs de moviments de terra i excavacions, que es fan prèviament. Aquesta preparació de la superfície comportarà que l’execució de l’obra es dugui a terme amb àmplies garanties.

És molt habitual observar aquest procediment als projectes de fonamentació, esplanació de terrenys i obra civil. Comptem amb la maquinària apropiada per fer excavacions a qualsevol escala.

Comptem amb un equip de professionals altament qualificat i amb un alt grau d’experiència al sector de la construcció. Ells seran els encarregats de fer el condicionament de la superfície del terreny.

Aquestes operacions de condicionament es tracten, principalment, de buidar la zona, desfent-nos de males herbes, arbustos i males herbes en general. Quan tenim el terreny totalment clar, procedim al replanteig i les excavacions. Mitjançant l’ús de les nostres excavadores aconseguim arribar al plànol d’arrencada de l’edificació.

Fem treballs de desmunt, buidatges o terraplenat. Tot varia en funció d’on es trobi la rasant.
Les característiques del terreny influeixen irremeiablement en l’eficiència del treball de les nostres màquines. Per això, fem una anàlisi prèvia i decidim quina és la millor manera d’abordar l’obra. Valorem la cohesió, la densitat, el nivell freàtic del terreny, la profunditat, la secció i l’alçada.

Aprofita els nostres preus per a fer la teva següent excavació

Call Now Button